PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE DE MAI JOS.

Continutul paginilor site-ului web www.pti.pct.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Soramco Group.

Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Soramco Group. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini.

Este interzis sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi in scopuri comerciale fara acordul Soramco Group; sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru mesajul publicitar transmis de catre parteneri prezenti pe site si in publicatii.

Pentru orice probleme legate de folosirea continutului acestui site in afara celor convenite scrieti pe adresa copyright@sbc.ro.